FAQ Over ons Contact

Grote vloertegels

Grote vloertegels werden voorheen vooral gebruikt voor de vloeren in hotels en restaurants. Tegenwoordig zijn ze echter ook erg populair voor gebruik in woningen. Dankzij hun grote formaat en minimale voeglijnen creëren ze een strakke uitstraling en zorgen voor een gevoel van ruimtelijkheid. Dit kan de look van uw woning compleet veranderen. Een van de bijkomende voordelen is dat u minder voegen hoeft schoon te maken.

Bent u op zoek naar specifieke vloertegels van groot formaat? Kom dan eens langs bij Het Tegelplein, wij bieden deze tegels in vele stijlen aan.

Wanneer kiezen voor grote vloertegels?

Grote vloertegels zien er geweldig uit in grote open ruimtes. De grotere tegels geven de ogen verlichting van afleidende voeglijnen. Stelt u dezelfde kamer voor met kleine vierkante tegels; het aantal voeglijnen zou verviervoudigen, samen met de vele tegels zou dit voor het oog erg druk zijn.

U hoeft er echter niet bang voor te zijn om tegels van groot formaat te gebruiken in een kleine ruimte. Het kan zelfs erg mooi staan en voor rust zorgen als u de vloeren én de wanden bekleed met dezelfde grote tegels. U kunt dit bijvoorbeeld doen in de badkamer.

Houd er rekening mee dat drukke patronen een kleine kamer kleiner kunnen laten aanvoelen en dat lichter gekleurde tegels meer licht reflecteren en een kamer groter kunnen laten lijken.

De voordelen van groot formaat vloertegels

Groot formaat vloertegels bieden de volgende voordelen:

De verschillende stijlen

Grote vloertegels bieden een strakke en moderne look, maar ze kunnen ook goed werken in een traditionele inrichting. Bij het Tegelplein hebben we grote tegels in het assortiment in allerlei stijlen. Enkele voorbeelden zijn:

Leisteen

Heeft u een woning met een moderne en strakke uitstraling? Daar past een vloer van keramische leisteen look tegels heel goed bij!

Industrieel

Bent u op zoek naar een stoere tegel die goed aansluit bij uw industriële ingerichte woning? Kies dan voor een betonlook tegel!

Houtlook

Houtlook tegels zijn multifunctioneel; ze kunnen namelijk in toegepast worden in vrijwel alle interieursstijlen. Heeft u een landelijk ingerichte woning, modern of industrieel; grote houtlook tegels passen er perfect bij!

Klassiek

Heeft u een klassiek ingericht interieur? Grote vloertegels sluiten daar heel goed bij aan. Wat dacht u van prachtige natuurstenen tegels van groot formaat?

Marmer

Hoe mooi kunnen grote vloertegels staan in een ruimte? Marmer is een daar een prachtig voorbeeld van. Zeer geschikt voor gebruik in bedrijven, maar ook voor modern ingerichte woningen.

Grote vloertegels bestellen bij Het Tegelplein

Bent u op zoek naar grote vloertegels? Dan bent u bij Het Tegelplein aan het juiste adres. Hierboven heeft u kunnen lezen in welke stijlen wij groot formaat vloertegels leveren. Wij hebben deze meestal ruim op voorraad. Bent u op zoek naar een specifieke vloertegel die wij niet standaard in het assortiment hebben, dan zoeken wij graag met u mee!

Kom bij ons langs in onze showroom of neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij kunnen u geen garantie bieden dat wij uw gewenste tegel kunnen leveren, maar wij helpen u graag!

Onze showroom is gevestigd in Hoogeveen, de exacte openingstijden staan vermeld op onze website. U kunt natuurlijk ook altijd telefonisch contact met ons opnemen.

× Hoe kunnen wij u helpen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday