Inspiratie Over ons Contact

Houtlook

Tegels van hout? Nee tegels als van hout. Niet te onderscheiden van echt. Dat zijn de tegels met hout-look bij Het Tegelplein. Keramisch parket, heten ze ook wel. Alle voordelen van hout, alle voordelen van tegels. Mooier nog: geen van de nadelen van hout. De tegels verkleuren niet, zijn (bijna) niet te beschadigen.

Houtlook vloertegels

Houtlook tegels zijn vloertegels die van keramiek gemaakt zijn. Daarom wordt een vloer van houtlook tegels ook wel eens keramisch parket genoemd. Keramische tegels zijn zeer duurzaam, bestand tegen krassen en vlekken en zijn heel eenvoudig schoon te maken. De houtlook tegels zijn dusdanig bewerkt dat het oppervlak bijna niet te onderscheiden is van echt hout. Zo zitten er bijvoorbeeld nerven en knoesten in. Hierdoor voelen de tegels ook nog eens als echt hout.

Als u aan tegels denkt, dan ziet u misschien vooral grote rechthoekige tegels of vierkante tegels voor u. Het creëren van een echte houtlook zou daarmee onmogelijk zijn. Houtlook tegels worden echter gemaakt in plankformaten waardoor een ‘echte’ houtvloer te leggen is. Bepaalde legpatronen zijn zelfs mogelijk, zoals visgraat of halfsteensverband.

Wat zijn de voordelen van houtlook tegels?

Houtlook tegels bieden veel voordelen. Eén van de belangrijkste is de grote keus. U kunt kiezen uit verschillende houtkleuren, lengtes en breedtes. Andere voordelen van houtlook tegels zijn:

· De tegels hebben dezelfde warme uitstraling als echt hout;

· Er is enorm veel keus waardoor het bij elke gewenste stijl aansluit;

· Houtlook tegels kunnen eenvoudig gelegd worden en in verschillende patronen;

· De tegels zijn gemaakt van keramiek, een zeer geschikt materiaal om bovenop vloerverwarming te plaatsen;

· Echt hout vergt veel onderhoud. Daarnaast is het erg gevoelig voor vlekken en krassen. Houtlook tegels zijn heel eenvoudig schoon te maken en te onderhouden. De keramische tegels kunnen bovendien tegen alle schoonmaakmiddelen.

Waar kan houtlook gelegd worden?

Dankzij het materiaal kunt u overal in uw huis een vloer van houtlook tegels plaatsen. Houten vloeren worden meestal in de woonkamer gelegd, soms in de keuken, maar zelden in de badkamer. Dat is jammer, want de warme uitstraling van hout past juist heel goed in de badkamer en keuken. Houtlook tegels zorgen ervoor dat u een vloer kunt leggen in uw badkamer met een warme en natuurlijke uitstraling. U heeft dan ook nog eens alle voordelen dat een tegelvloer biedt; duurzaamheid, veiligheid en onderhoudsvriendelijkheid!

Hoe mooi zal dat staan? Een mooie ‘houten’ vloer onder uw stralend witte bad? Of een houtlook vloer in uw landelijke keuken?

Het Tegelplein; voor alle soorten tegels

Bij Het Tegelplein kunt u terecht voor alle soorten vloertegels. In dit artikel heeft u alles kunnen lezen over houtlook tegels, maar u kunt bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld betonlook tegels, leisteen look keramische tegels en marmer. Natuurlijk leveren wij ook vele soorten wandtegels. Op onze website kunt u een mooi beeld krijgen van al onze producten. U bent natuurlijk ook welkom

om alles eens in het echt te komen bekijken in onze grote showroom. Wij staan klaar voor al uw vragen en voorzien u graag van advies. Het Tegelplein levert producten en diensten aan particulieren, maar ook zakelijke klanten kunnen bij ons terecht.

Wij zijn gevestigd in Hoogeveen, onze openingstijden staan vermeld op de website. Wilt u weten wat wij kunnen betekenen voor u en/of uw bedrijf? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan via onze website.

700m2 Inspiratie

Met een uitgebreid aanbod in tegels en sanitair slaagt u gegarandeerd bij Het Tegelplein. Van industrieel tot landelijk en van klassiek tot modern!

Meer dan 15 jaar ervaring

Jarenlange ervaring zorgen voor het juiste advies passend bij uw wensen! Onze adviseurs staan u graag te woord in onze uitgebreide showroom!

Kwaliteit voor de béste prijs!

Directe inkoop vanuit de fabrieken zorgt voor de béste prijs kwaliteitverhouding! Nieuwsgierig? Kom dan langs in onze showroom voor een offerte.

Daarom Het Tegelplein


Het Tegelplein biedt persoonlijk en deskundig advies op het gebied van wandtegels, vloertegels en sanitair. In onze ruime showroom staat voor iedereen een perfecte tegel voor de juiste prijs. Benieuwd naar het assortiment? Kom dan gerust eens langs of bestel in onze webshop.

Persoonlijk & deskundig advies
Hoge service
Scherpe prijzen
Groots assortiment
Deels uit voorraad leverbaar
1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek

Inspiratie op doen?

Op zoek naar inspiratie? In onze showroom van ruim 400m2 vindt u een groot assortiment aan tegels en sanitair. Van tegels tot douches, kranen en meer!
Wij hebben diverse opstellingen van badkamers staan ter inspiratie en adviseren u graag. Om de beste keus te maken mag u bij ons altijd één of meerdere tegels mee op zicht naar huis toe nemen.