Inspiratie Over ons Contact

Superstunts op de volgende vloertegels - Evoque White 80x80  -  Groove Antraciet 61x61  -  Manoir Noir 60,4x90,6

Over het Tegelplein

Het Tegelplein is opgericht door Remco Strang in 2007. Wij zijn begonnen vanuit huis, maar in 2010 werd het tijd voor een eigen pand. Deze werd al snel te klein en in 2015 zijn we verhuisd naar onze huidige locatie.

Tegelspecialisten

Als 15 jarige jongen is Remco Strang begonnen als magazijn medewerker bij de grootste tegelhandel in Nederland. Hier heeft hij jaren gewerkt naast zijn studie.

Zijn passie voor de tegelhandel is vanuit huis meegekomen. Zijn vader was inkoper in de branche. Door deze ervaring heeft hij ook veel contacten opgedaan. Vandaar dat hij de tegels rechtstreeks kan inkopen bij de bekende fabrieken in met name Spanje en Italië.
Bij het Tegelplein hebben we altijd diverse tegels op voorraad liggen voor een goede prijs. Deze zijn direct leverbaar!

Naast dat wij aan particulieren leveren zijn wij ook een juiste partner voor de zakelijke markt. Denk hierbij o.a. ZZP-ers en bouwbedrijven

Het Tegelplein Hoogeveen

Showroom

In onze showroom van ruim 700m2 vindt u een groot assortiment tegels en sanitair. Wij hebben diverse opstellingen van badkamers staan ter inspiratie en adviseren u graag. Om de beste keus te maken mag u bij ons altijd één of meerdere tegels mee op zicht naar huis toe nemen.

Onze medewerkers

× Hoe kunnen wij u helpen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday