FAQ Over ons Contact

Service, Advies en FAQ

Badkameradvies

Bij het Tegelplein kunnen wij u het totale plaatje bieden. Wij kunnen u een goed en passend advies geven wat betreft een nieuwe vloer of badkamer.

Dat betekend ook dat wij ervoor kunnen zorgen dat alles geregeld wordt van tegelzetter tot installateur of kitter. Alles wordt dan voor u verzorgd. Ook uw oude vloer of badkamer kan door ons verwijderd worden.
Maar u kunt natuurlijk dit ook zelf regelen. U kunt dan de tegels, maar ook de toebehoren zoals tegellijm en voeg bij ons kopen.

 

Veelgestelde vragen:

Tegels

Het grootste verschil tussen vloer- en wandtegels is dat wandtegels dunner en minder sterk zijn dan vloertegels. Deze tegels worden gemaakt van een andere soort kleipasta. Hierdoor zijn wandtegels niet geschikt voor vloeren.

Vloertegels worden intensiever gebruikt en slijten veel minder snel dan wandtegels. Vloertegels zijn wel geschikt voor aan de muur.

Zowel glanzende als matte vloer- of wandtegels kennen zo hun voor- en nadelen. Op glanzende wandtegels ziet u iets sneller waterspetters. Dit een nadeel van dit type tegels. Aan de andere kant zijn vette vingers of lichte kalkaanslag weer eerder te zien op matte wandtegels.

Het voordeel is dat beide tegels eenvoudig schoon te maken zijn.

Het Tegelplein heeft diverse afmetingen van vloer- en wandtegels. Onder andere: 20×20, 30×30, 60×60, 30×60, 45×90, 90×90, 120×120, 60×120, 13×13, 25×75, 25×40, 30×120, 20×120

Gemiddeld zijn de tegels tussen de 9 en 11 millimeter dik.

Verwerking

Wij kunnen u volledig ontzorgen in het leveren en plaatsen van tegels. Vraag ons gerust of wij de tegels bij u kunnen plaatsen.

Wij zagen en snijden geen tegels.

Bestellen, levering en opslag

Het Tegelplein levert bestellingen binnen één tot vier weken. Dit is afhankelijk van het type tegel, de huidige voorraad en de afname qua vierkante meters.

Tegels die op voorraad zijn kunnen binnen enkele werkdagen bij u in huis zijn.

In onze showroom staan wij zes dagen in de week voor u klaar om u te helpen in uw zoektocht naar de ideale tegels. Hier kunt u dan direct tegels bestellen.

Mocht u al weten welke tegels u wilt dan kunt u bellen naar ons voor de beschikbaarheid.

U kunt u tegels kosteloos twee maanden bij ons opslaan. Na twee maanden gelden er kosten van 15 Euro per pallet, per week (excl BTW).

Tegels kunt u bij ons ophalen en op aanvraag leveren wij ook tegels.

U kunt gratis gebruikmaken van onze aanhangwagen.

Het gebruiken van onze aanhangwagen is kosteloos.

Retourneren

Overbodige tegels retourneren is niet mogelijk wanneer wij tegels speciaal voor u bestellen. In andere gevallen nemen wij wellicht wel tegels retour. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met ons.

Wij streven ernaar om iedere klant tevreden te stellen. Bent u niet tevreden met uw tegels? Neem dan contact met ons op.

× Hoe kunnen wij u helpen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday