Inspiratie Over ons Contact

Toilet houtlook tegels: Dé trend voor een moderne wc

inspiratie houtlook

Kan het kleinste kamertje in uw woning wel een make-over gebruiken? Wand- en vloertegels zijn dé ideale bekleding voor een toilet. Dankzij de tegels kunt u het toilet eenvoudig schoonmaken en hygiënisch houden. Er bestaan vele soorten tegels voor de wc, de laatste jaren zijn toilet houtlook tegels enorm populair geworden.

Hoe worden toilet houtlook tegels gemaakt?

Toilet tegels met houtlook print worden hetzelfde gemaakt als normale keramische tegels. Deze tegels bestaan uit bepaalde grondstoffen, zoals klei, zand en mineralen. De tegels worden gevormd en afgebakken op meer dan 1000 graden Celsius. Het uiterlijk van de tegels wordt daarna bepaald door een designer. Je kunt dan denken aan een kleur, maar ook aan de print zoals marmer of houtlook. Het design wordt door middel van een glazuurlaag en een bewerking aangebracht. De houtlook tegels voor de wc zijn daarna niet meer te onderscheiden van echt hout.

Wat zijn de voordelen van toilet tegels met houtlook?

Toilet tegels met houtlook bieden de volgende voordelen:

Bij welke woonstijlen passen houtlook tegels in de wc?

Wat voor woonstijl u thuis ook heeft, houtlook tegels in de wc sluiten er heel goed bij aan. De laatste jaren kiezen steeds meer mensen voor houtlook. Niet voor de vloer van de woonkamer, maar ook voor bijvoorbeeld een keukenwand, de badkamer en het toilet. Houtlook tegels worden in veel verschillende stijlen en houtkleuren gemaakt. Daardoor bestaat er zeker een stijl die aansluit bij uw huidige wooninterieur. Of u nu houdt van klassiek, modern, industrieel of landelijk; houtlook tegels passen er erg goed bij!

Voor het toilet zou u bijvoorbeeld kunnen denken aan houtlook tegels in een licht grijze kleur. Dit staat erg mooi bij wit sanitair.

Toilet houtlook tegels bij Het Tegelplein

Bent u op zoek naar toilet houtlook tegels? Dan bent u bij Het Tegelplein aan het juiste adres! Wij hebben een groot assortiment houtlook tegels, andere soorten tegels en sanitair. Op onze website kunt u een goed beeld krijgen van alle mogelijkheden.
U bent natuurlijk ook welkom om alles eens in het echt te komen bekijken in onze grote showroom. Wij staan klaar voor al uw vragen en voorzien u graag van advies. Het Tegelplein levert producten en diensten aan particulieren, maar ook zakelijke klanten kunnen bij ons terecht.

Wij zijn gevestigd in Hoogeveen, onze openingstijden staan vermeld op de website. Wilt u weten wat wij kunnen betekenen voor u en/of uw bedrijf? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan via onze website.

× Hoe kunnen wij u helpen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday