Inspiratie Over ons Contact

Tegels uitzoeken: Zo gaat u het best te werk!

Wilt u nieuwe tegels laten leggen in uw woning? De juiste tegels uitzoeken kan dan nog best lastig zijn. Het Tegelplein helpt u er graag bij. Natuurlijk kunt u bij ons langskomen om eens rustig naar de mogelijkheden te kijken, maar wij voorzien u alvast van wat informatie. Op zo’n manier gaat u goed voorbereid te werk en vergroot u de kans dat u tegels vindt die geheel op uw wensen aansluiten.

Woonkamer tegels uitzoeken

Wat voor tegels u ook gaat uitzoeken, het als eerst belangrijk dat u van tevoren een budget vaststelt. Dit is voor uzelf verstandig, maar het maakt het voor de aanbieder ook makkelijker om te bepalen wat de mogelijkheden zijn.

Daarnaast is het van groot belang wat uw smaak is en wat uw wensen zijn. Vloer- en wandtegels worden in allerlei stijlen gemaakt. Wilt u een nieuwe vloer in uw woonkamer (laten) leggen? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor houtlook tegels, tegels met een industriële look of leisteen keramische tegels. Dit zijn slechts enkele van de keuzes die u kunt maken. Kijkt u eens rustig op onze website rond naar de mogelijkheden. Hierdoor raakt u minder snel overweldigd als u in onze showroom komt kijken.

Tegels uitzoeken keuken

Wilt u tegels uitzoeken voor de keuken? Wij bieden een enorm assortiment, dat kan het uitzoeken wat lastig maken. Als tip willen wij meegeven dat bij tegels uitzoeken voor keuken en badkamer onderhoudsgemak heel belangrijk is. De keukenwandtegels worden eerder vuil door het koken. Kookvocht, vetten en vuil door het bakken zullen op de tegels terecht komen. Dat geldt vooral voor de achterwand van het fornuis.

Belangrijk bij het tegels uitzoeken voor de keuken is dus dat de tegels bestand zijn tegen vuil. Bovendien moeten de tegels makkelijk schoon te maken zijn.

Badkamertegels uitzoeken

Komt u bij ons langs om tegels uit te zoeken voor de badkamer? Veel mensen kiezen voor één of twee kleuren tegels. Durf eens iets extra’s te doen! Dat kunt u bijvoorbeeld doen door een bepaald deel van de badkamer te voorzien van een tegel in een contrastkleur. Hierdoor krijgt de badkamer een heel ander en levendig uiterlijk. Mozaïektegels zijn een goed voorbeeld hiervan. U kunt er een wand mee laten voorzien of misschien de vloer van het douchegedeelte.

Wist u dat wij een mooie badkamersectie hebben ingericht in onze showroom? Geheel voorzien van badkamermeubels en natuurlijk verschillende tegels. Zo wordt tegels uitzoeken voor de badkamer pas echt leuk!

Tegels uitzoeken bij Het Tegelplein

Tegels uitzoeken; met zoveel keus kan het nog best lastig zijn! Op onze website kunt u een mooi beeld krijgen van de vele mogelijkheden. Kijkt u maar eens op onze inspiratie-pagina. Komt u binnenkort naar onze showroom? Wij zien u graag verschijnen, samen met u gaan we dan de tegels voor uw vloer, keuken of badkamer uitzoeken! Voor vragen kunt u altijd gebruik maken van het contactformulier.

× Hoe kunnen wij u helpen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday