Inspiratie Over ons Contact

Prij Montage

Bij Het Tegelplein zijn we er trots op om al lange tijd te mogen samenwerken met professionals uit de branche die onze passie voor kwaliteit en vakmanschap delen. Een van die gewaardeerde partners is Tjade Prij, eigenaar van Prij Montage.

Het Assortiment als pluspunt

Tjade Prij waardeert ons uitgebreide assortiment tegels en materialen. Wij bij Het Tegelplein streven er altijd naar om de nieuwste trends en klassieke ontwerpen in onze voorraad op te nemen. ‘’Tegels voor een perfecte prijskwaliteit-verhouding en ook nog eens geschikt voor alle type badkamers of keukens’’, aldus Tjade.

Ons assortiment omvat tegels van verschillende stijlen, kleuren en formaten. Dit geeft u als klant de kans om een weloverwogen keuze te maken.

Het Meedenken: Samen Streven naar Perfectie

Bij Het Tegelplein gaan we verder dan alleen het aanbieden van tegels. We streven ernaar om met al onze partners en klanten mee te denken en te helpen bij het maken van hun keuzes. Onze speciale 3D-software helpt daarbij, maar onze jarenlange ervaring en kennis natuurlijk nog veel meer.

Of het nu gaat om advies over de juiste tegelkeuze, technische specificaties of esthetische overwegingen, we staan altijd klaar om te helpen. Tjade is daar erg blij mee en geeft aan dat dit één van de redenen is waarom hij al langdurig en graag zakendoet met Het Tegelplein.

Het Contact: Sterke Zakelijke Relaties

Bij Het Tegelplein hechten we veel waarde aan persoonlijk contact met onze partners, zoals Tjade Prij. Onze relatie gaat verder dan alleen zakendoen; we hebben een sterke band opgebouwd gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen. Dit heeft geleid tot een soepele en efficiënte samenwerking waarin open communicatie centraal staat.

Doorverwijzen van Klanten: Een Blijk van Vertrouwen

Een van de grootste complimenten die we bij Het Tegelplein kunnen ontvangen, is het vertrouwen dat professionals zoals Tjade Prij in ons stellen. Tjade verwijst regelmatig potentiële klanten door naar Het Tegelplein voor het uitzoeken van tegels. Dit getuigt van het geloof dat Tjade heeft in onze producten en service. We zijn dankbaar voor deze aanbevelingen en zullen er altijd naar streven om de verwachtingen van de doorverwezen klanten te overtreffen. Ook benieuwd naar onze tegels? Kom vooral eens langs in de showroom!

× Hoe kunnen wij u helpen? Available from 00:00 to 23:59 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday