Inspiratie Over ons Contact

Hotel Het Witte Veen

Hotel Het Witte Veen , een prachtig toevluchtsoord voor reizigers, is een schitterende bestemming waar gastvrijheid en comfort hand in hand gingen. De badkamers waren een ware blikvanger, geleverd en geplaatst door Het Tegelplein, die de perfecte combinatie van esthetiek en functionaliteit wisten te creëren. Helaas werd het hotel getroffen door een verwoestende brand, maar dankzij de veerkracht en vastberadenheid van eigenaar Albrecht Boer, zal het binnenkort weer haar deuren openen. Boer hoefde niet lang na te denken waar hij het sanitair van de hotelkamers zal halen: ”Direct nam ik weer contact op met Het Tegelplein.”

Soepele communicatie

Het Tegelplein heeft altijd oog gehad voor de behoeften van hun klanten, en dit was niet anders bij de samenwerking met hotel Het Witte Veen. Albrecht Boer was blij verrast door het fijne, regelmatige en persoonlijke contact dat hij met het team van Het Tegelplein had. ”Het is fijn om geregeld face-to-face contact te hebben De open communicatie zorgde voor een soepele afstemming van de wensen en eisen voor de badkamers van het hotel. Dit betekende dat het eindresultaat precies aan de verwachtingen voldeed.

Flexibiliteit is een ander punt dat Albrecht Boer noemt wanneer hij de voordelen van de samenwerking opnoemt. Tijdens het renovatieproces van hotel Het Witte Veen waren er momenten waarop aanpassingen nodig waren. Het Tegelplein toonde zich zeer meegaand en speelde vakkundig in op de veranderende omstandigheden. Hierdoor kon Albrecht Boer met vertrouwen blijven bouwen aan het vernieuwde hotel.

Tegels voor alle badkamers

Bij Het Tegelplein staat kwaliteit hoog in het vaandel, en dit was in de badkamers van hotel Het Witte Veen duidelijk zichtbaar. De zorgvuldig uitgekozen tegels en sanitair stralen niet alleen elegantie uit, maar beloven ook duurzaamheid en een langdurige glans. Het Tegelplein begrijpt dat de juiste materialen essentieel zijn voor het creëren van een sfeervolle en comfortabele omgeving voor gasten.

Misschien wel het meest waardevolle aspect van de samenwerking tussen Hotel Het Witte Veen en Het Tegelplein is de mate waarin Het Tegelplein meedenkt in het oplossen van problemen die tijdens de renovatie ontstaan. Boer kon altijd rekenen op hun expertise en advies, wat hem geruststelde in tijden van uitdagingen. Het Tegelplein toonde zich een betrouwbare partner die niet alleen leverancier was, maar ook een essentiële speler in het succes van de renovatie.

Met de heropening van hotel Het Witte Veen in het vooruitzicht, is Albrecht Boer dankbaar voor de hernieuwde samenwerking met Het Tegelplein. Hun voortdurende steun, fijne contact, flexibiliteit, uitmuntende kwaliteit en proactieve probleemoplossing hebben bijgedragen aan het realiseren van een vernieuwd hotel dat klaar is om opnieuw gasten te verwelkomen en hen een onvergetelijk verblijf te bieden. Wil jij ook profiteren van de vele voordelen en het assortiment van Het Tegelplein? Neem dan contact met ons op!

× Hoe kunnen wij u helpen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday