FAQ Over ons Contact

Op zoek naar tegels voor de bijkeuken? Kom naar Het Tegelplein!

Heeft u bijkeuken tegels nodig? Voor een keuken wordt vaak gekozen voor geglazuurde tegels, vooral voor de achterwand van de keuken. Deze keukentegels zijn namelijk bestand tegen vuil en vet dat vrijkomt bij het koken. Dit maakt het mogelijk om de tegels eenvoudig schoon te maken. Bovendien kan het vuil door de glazuurlaag niet in de tegel trekken.

Bijkeuken tegels hebben deze eigenschap meestal niet nodig. Dat komt omdat de bijkeuken meestal een aparte ruimte is, vaak middels een doorgang afgeschermd van het fornuis. Dit geeft u de mogelijkheid om voor andere tegels voor de bijkeuken te kiezen. In dit blog kunt u lezen wat de mogelijkheden zijn.

Bijkeuken tegels; wat zijn de mogelijkheden?

Een bijkeuken is een ruimte in een huis waar veel mensen graag verblijven. Het is een plek waar mooie gesprekken plaatsvinden, waar genoten wordt van goed eten en gezellig samenzijn. Het is daarom ook een plek om mooi en smaakvol in te richten. Bijkeuken tegels passen daar heel goed bij. Wilt u tegels in de bijkeuken plaatsen? Dan heeft u tegenwoordig veel mogelijkheden.

Wat dacht u van een mooie wand van natuursteen, gemaakt van langwerpige en rechthoekige tegels? Dit past erg goed in een klassieke of landelijke keuken. Houd u meer van een moderne look? Dan zou u bijvoorbeeld kunnen kiezen voor wand van keramisch leisteen, marmer of zelfs betonlook tegels. Deze combineren erg goed met houten details waardoor een industriƫle look ontstaat.

Vloertegels bijkeuken mogelijkheden

Wilt u de vloer van de bijkeuken ook voorzien van mooie tegels? Het assortiment vloertegels voor de bijkeuken is heel groot. U kunt voor de vloer van de bijkeuken kiezen voor dezelfde tegels als in de keuken zelf, zo ontstaat een mooi geheel. Dit valt zeker aan de raden als de bijkeuken gescheiden is van de keuken met een open doorgang zonder deur. Gaat het om een afgescheiden en aparte ruimte? Dan zou u kunnen kiezen voor een ander soort vloer in de bijkeuken.

Voor de vloer van de bijkeuken bestaan veel mogelijkheden. U kunt het best uw keus laten afhangen van uw smaak en de overige inrichting van uw woning. Het Tegelplein biedt zeer veel keus wat stijlen vloertegels voor de bijkeuken betreft. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor houtlook vloertegels, grote sfeervolle klassieke vloertegels of vloertegels met een mooi patroon. De mogelijkheden zijn enorm, de keus geheel aan u!

Bijkeuken tegels uitzoeken bij het Tegelplein

Wilt u een goed beeld krijgen van alle mogelijkheden op gebied van bijkeuken tegels? Kom dan eens langs bij Het Tegelplein! Wij bieden een enorm assortiment tegels en sanitair in een grote showroom. U bent van harte welkom om uw nieuwe tegels voor de bijkeuken uit te zoeken. Wij bieden veel mogelijkheden wat wandtegels betreft, maar ook vloertegels voor de bijkeuken hebben wij in grote voorraad.

Wij zijn gevestigd in Hoogeveen, onze exacte openingstijden staan vermeld op onze website. Wij zien u graag verschijnen. Graag op afspraak langskomen? Neem dan contact met ons op!

× Hoe kunnen wij u helpen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday