Inspiratie Over ons Contact

Op zoek naar sanitair in Hoogeveen? Kom naar Het Tegelplein!

Wilt u uw badkamer en/of toilet vernieuwen? Bent u daarom op zoek naar sanitair in Hoogeveen? Dan zou het heel handig zijn als u alle materialen voor de renovatie bij één aanbieder zou kunnen vinden. Dankzij Het Tegelplein kan dat! Wij zijn een specialist in vloer- en wandtegels voor woning en bedrijf, maar wij bieden ook een groot assortiment sanitair.
In dit blog geven wij u een idee van wat u allemaal bij ons kunt vinden. Om een goed beeld te krijgen van ons gehele assortiment kunt u het best bij ons langskomen in Hoogeveen.

Het sanitair assortiment van Het Tegelplein

Het Tegelplein is officieel een tegel groothandel, maar wij bieden onze klanten graag meer mogelijkheden en service aan. Daarom hebben wij ook een groot assortiment sanitair in Hoogeveen. Op de markt is er veel keus op gebied van sanitair. Wij willen onze klanten graag sanitair aanbieden van hoge kwaliteit, maar wel tegen een scherpe prijs. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat ons aanbod aansluit op de laatste trends.
Om de badkamer en/of het toilet van uw dromen te realiseren kunt u bij ons terecht voor de volgende sanitair onderdelen:

Badkamermeubilair in Hoogeveen

Wat is een badkamer zonder functioneel en mooi badkamermeubilair? Wij bieden badkamermeubels in allerlei maten, soorten en stijlen. Hierdoor sluiten ze goed aan bij een moderne of tijdloze badkamerstijl. Wij hebben enkele prachtige badkamermeubels gemaakt van verschillende houtkleuren. Hout is de laatste tijd erg populair voor de badkamer, het combineert bovendien erg goed met verschillende woonstijlen. Ook de combinatie hout-staal is populair, deze look sluit heel goed aan bij de industriële stijl.
Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht als u op zoek bent naar badkamermeubilair in andere kleuren en stijlen, zoals zwart of wit.

Tegels voor badkamer en toilet

Bent u op zoek naar tegels in Hoogeveen voor de badkamer of het toilet? Wij bieden vloer- en wandtegels voor badkamer en toilet in allerlei stijlen, kleuren en formaten. De laatste jaren waren donkergekleurde tegels populair voor de badkamer. De trend is echter duidelijk aan het verschuiven naar een meer natuurlijke look en zelfs kleur. Zo is een groene badkamer bijvoorbeeld heel hip op dit moment. Om deze look te creëren kunt u bij ons terecht voor prachtige tegels, maar ons assortiment biedt nog veel meer mogelijkheden. Wat dacht u bijvoorbeeld van houtlook voor de badkamer of mooie grote betonlook tegels in combinatie met een wit bad? U kunt bij ons zelfs terecht voor een badkamer met marmerlook tegels, dat staat heel luxe.

Douches en douchecabines Hoogeveen

Het belangrijkste onderdeel van de badkamer is de douche. Daar is Het Tegelplein natuurlijk ook van bewust. Daarom hebben wij een grote keus aan douchecabines in verschillende uitvoeringen en maten. Bij ons kunt u ook terecht voor kranen, douchekoppen en zelfs regendouches. Wij bieden deze in verschillende uitvoeringen en stijlen. Op die manier kunt u de douches goed aan laten sluiten bij de stijl van het sanitair en badkamermeubilair.

Wastafel en toilet

Wilt u ook zo’n mooie opstaande waskom in uw badkamer? Of misschien wel dubbele waskommen, één voor u en uw partner? Steeds meer mensen kiezen voor deze optie. Deze stijl is dan ook een mooie moderne combinatie van nostalgie en luxe. Wij bieden waskommen aan in verschillende vormen, kleuren en stijlen. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor traditionele verzonken wastafels, enkel en dubbel. Onze wastafels en waskommen sluiten perfect aan bij het badkamermeubilair dat wij aanbieden.
Is uw badkamer voorzien van een toilet of wilt u het toilet renoveren? Ook voor een toilet kunt u bij ons terecht.

De voordelen van Het Tegelplein

Wilt u sanitair in Hoogeveen kopen? Dan kunt u het best naar Het Tegelplein komen. Bij ons kunt u namelijk terecht voor alle onderdelen van uw nieuwe badkamer of toilet. Uw sanitair bij ons kopen geeft u de volgende voordelen:
• Wij zijn een tegelgroothandel, daarom hebben wij een grote keus aan vloer- en wandtegels;
• Het Tegelplein koopt de tegels rechtstreeks van de fabrikant, wij kunnen daarom een scherpe prijs rekenen;
• Wij verkopen tevens alles op gebied van sanitair zoals badkamermeubilair, wastafels, douches, douchecabines, kranen, regendouches etc.
• U kunt bij ons vrijwel alles aanschaffen wat u voor de renovatie nodig heeft. Alles op één adres scheelt u een hoop tijd en zoekwerk;
• Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw badkamer kan renoveren? Ook dat doen wij graag voor u!

Sanitair Hoogeveen bij Het Tegelplein

Zoekt u sanitair in Hoogeveen? Komt u dan eens langs bij Het Tegelplein! Op onze website kunt u vast inspiratie opdoen van ons rijke aanbod, maar om een compleet beeld te krijgen kunt u het best bij ons langskomen. Wij hebben een grote showroom van maar liefst 400 m2. Daarin kunt u vele tegels bekijken en beoordelen, maar wij hebben ook een speciale opstelling van verschillende badkamers gecreëerd. Zo kunt u een goed beeld krijgen van wat er allemaal mogelijk is. Daarnaast kunt u verschillende tegels naast de badkamermeubels leggen om uw badkamer naar wens samen te stellen.
Het Tegelplein is HET adres voor tegels en sanitair in Hoogeveen en omstreken. Wij verwelkomen u graag om u van raad en advies te voorzien. Ons exacte adres en onze openingstijden staan op onze website vermeld. Graag tot ziens!

× Hoe kunnen wij u helpen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday