Inspiratie Over ons Contact

Superstunts op de volgende vloertegels - Evoque White 80x80  -  Groove Antraciet 61x61  -  Manoir Noir 60,4x90,6

Grespania Tegels

Grespania Tegels is een Spaans bedrijf dat bekend staat onder de naam Grespania Ceramica. Het bedrijf specialiseert zich in het fabriceren van keramische tegels van hoge kwaliteit, op gebied van duurzaamheid en design. Door steeds verder te innoveren kan het bedrijf zijn producten zeer duurzaam produceren. Daardoor is Grespania één van de grootste bedrijven wereldwijd op gebied van keramische tegels voor wanden en vloeren.

Het merk Grespania Ceramica uit Spanje

Grespania Ceramica is een Spaanse fabrikant van keramische wand- en vloertegels. De producten worden gefabriceerd in drie verschillende fabrieken. De tegels van Grespania worden in verschillende stijlen gemaakt met geavanceerde technieken. Het resultaat is een zeer duurzaam en stijlvol product dat geschikt is voor allerlei toepassingen in woningen en bedrijven zoals vloeren, keukenwanden, badkamers en terrassen. Hoogwaardige keramische tegels komen vaak uit Italië of Spanje. Grespania tegels is één van de bekendste Spaanse fabrikanten.

Het assortiment Grespania tegels

Waar Grespania om bekend staat is het grote en afwisselende aanbod. Waar u ook naar op zoek bent, voor welke stijl of toepassing dan ook, Grespania heeft geschikte tegels in het assortiment. Hierdoor kan het bedrijf aan bijna alle wensen van de klanten voldoen. Veel particulieren vragen naar de producten van de Spaanse fabrikant, maar het merk is ook erg populair bij projectontwikkelaars, designers en architecten.

De producten van Grespania zijn van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast is het aanbod enorm, u kunt kiezen uit meer dan 50 verschillende stijlen. Het merk biedt hiermee mogelijkheden voor alle mogelijke toepassingen in huizen en bedrijven. Een voorbeeld daarvan zijn Grespania tegels voor de badkamer.

Veel mensen kiezen ook voor Grespania tegels voor de vloer. Dat komt omdat de tegels van Grespania zeer duurzaam zijn en van hoge kwaliteit. Daarnaast kunt u kiezen uit vele stijlen zoals houtlook tegels, marmerlook tegels en mooie betonlook tegels in meerdere kleuren.

Daarnaast biedt Grespania ook wandtegels in allerlei stijlen, formaten en kleuren. Afwijkende vormen zijn tegenwoordig heel populair, zoals grote formaten tegels of juist kleine rechthoekige wandtegels. Door te variëren kunt u zorgen voor een hele eigen stijl in uw keuken, badkamer of woonkamer.

Grespania tegels kopen bij Het Tegelplein

Bent u op zoek naar vloer- of wandtegels van hoge kwaliteit? Wilt u kiezen uit een ruim assortiment? Komt u dan Grespania tegels kopen bij Het Tegelplein! Wij hebben altijd Grespania tegels op voorraad, dat komt omdat wij rechtstreeks uit de fabriek inkopen.

In onze showroom kunt u alle tegels goed bekijken. Daarnaast hebben wij een mooie opstelling gemaakt van meerdere badkamers. Hier kunt u ons aanbod van sanitair bewonderen, maar ook de Grespania tegels voor de badkamer bekijken. Wij bieden onze producten, kennis en service aan particulieren aan en bovendien aan bedrijven. Dus als u een groot project heeft, zoals een nieuwe vloer voor een bedrijfsruimte, dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij kunnen tegels in grote hoeveelheid leveren.

Wij zijn gevestigd in Hoogeveen, onze openingstijden staan vermeld op de website. Komt gerust eens langs, we zien u graag verschijnen!

× Hoe kunnen wij u helpen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday