FAQ Over ons Contact

De laatste sanitair trend: Een groene badkamer

Woontrends en interieurstijlen kunnen jarenlang aanhouden, maar er kan ook ineens een verrassende trend opduiken. Dat geldt voor de inrichting van alle ruimtes in uw huis, zoals de woonkamer en keuken, maar natuurlijk ook voor de badkamer. Voorheen werd de inrichting van de badkamer vooral zo neutraal mogelijk gehouden. Dit werd gedaan met lichte en natuurlijke kleuren, vaak in combinatie met wit sanitair. De laatste jaren werden donkere kleuren favoriet, zoals zwart, grijs en antraciet. De huidige trend is echter compleet anders, kleur is ineens terug in de badkamer. Een groene badkamer is namelijk erg hip op het moment.
Wilt u ook uw badkamer groen inrichten? Dan bent u bij Het Tegelplein aan het juiste adres! In dit blog geven wij u badkamer inspiratie met groen als trendkleur.

De nieuwste trend voor badkamers: Een groene badkamer

Groen is de kleur van de natuur. De natuurlijke look was de laatste jaren al steeds populairder aan het worden. Dat komt waarschijnlijk omdat mensen meer rust willen creëren in hun woning. We hebben een druk leven waarbij we de hele dag met andere mensen omringd zijn. Daardoor krijgen we steeds meer behoefte aan rust, dat vinden we in de natuur of in onze tuin. Daarnaast kiezen steeds meer mensen ervoor om regelmatig te genieten van een dagje of weekend in een wellness-centrum.
Het wellness gevoel kan echter ook naar uw eigen woning gehaald worden. Daarom besteden veel mensen steeds meer aandacht aan hun badkamer en sanitair. Natuurlijke elementen, zoals een houten handdoekenrek, maken de vaak cleane badkamers een stuk gezelliger. In de badkamer beperkte groen zich echter lang tot enkele planten. Tot nu toe dan, want de groene badkamer is dé trend van het moment. Dit wordt gerealiseerd door in de badkamer groene tegels te plaatsen.

Hoe kunt u een groene badkamer creëren?

Een badkamer met groen als hoofdkleur kunt u in meerdere stijlen uitvoeren. U kunt er natuurlijk voor kiezen om groene tegels in de hele badkamer te plaatsen. Dit zorgt voor een opvallend, vrolijk en rustig geheel. Vindt u dat iets te veel, maar houdt u wel van de mooie groene kleur? Dan zou u bijvoorbeeld een deel van de badkamer van groene tegels kunnen voorzien. U kunt dan denken aan groene tegels in de douchecabine of een tussenwand in de badkamer met groene tegels.
Wilt u een badkamer in groen uitvoeren, maar niet te opvallend? De stijl van de badkamer wordt voor een groot deel bepaald door de kleur. Groene tegels voor de badkamer bestaan in verschillende tinten groen. Zo bepaalt u helemaal zelf hoe opvallend, natuurlijk, warm of rustig de stijl van uw badkamer wordt.

Groene tegels voor de badkamer bij Het Tegelplein

Wilt u meegaan in de huidige woontrend: Een groene badkamer? U kunt op verschillende manieren uw badkamer met groen voorzien. U kunt kiezen voor groene planten, een wand voorzien van groene verf of u kiest voor mooie groene tegels in de badkamer.
Voor groene tegels bent u bij Het Tegelplein aan het juiste adres. In dit blog hebben wij u voorzien van badkamer inspiratie met groen. Voor echte badkamer inspiratie met groen kunt u echter het best bij ons langskomen. Wij hebben een grote showroom waar al onze tegels rustig te bekijken zijn. Daarnaast hebben wij een grote opstelling van meerdere badkamers gerealiseerd. Zo kunt u goed zien hoe de verschillende tegels gecombineerd kunnen worden met sanitair. U kunt namelijk niet alleen bij ons terecht voor tegels, wij hebben ook een grote sanitair collectie.
Wilt u een groene badkamer? Kom dan naar Het Tegelplein, wij zien u graag verschijnen!

× Hoe kunnen wij u helpen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday