Inspiratie Over ons Contact

Superstunts op de volgende vloertegels - Evoque White 80x80  -  Groove Antraciet 61x61  -  Manoir Noir 60,4x90,6

De badkamer met houtlook; past dat bij elkaar?

De houtlookstijl kennen we al jaren. U kunt het vooral terugzien in laminaat, maar ook wanden van de woonkamer of keuken worden tegenwoordig van houtlook voorzien. Dit past erg goed bij woningen met een landelijk, klassiek of industrieel interieur. De badkamer met houtlook is een vrij nieuwe stijl, maar het wordt steeds populairder. Hoe kunt u badkamers houtlook maken? Wat voor stijlen zijn er mogelijk? U leest er alles over in dit blog!

houtlook badkamer

Hoe kun je een badkamer met houtlook voorzien?

Voor velen klinkt het nog onwennig: Een badkamer met hout, maar toch bestaat het al jaren. Denkt u maar eens aan een sauna! Hout blijkt echter niet optimaal geschikt te zijn voor de badkamer vanwege de inwerking van vocht. Toch heeft hout een mooie warme sfeer, daarom wordt er de laatste jaren steeds vaker gebruikt gemaakt van hout in de woonkamer of keuken.

Het is dan ook logisch dat u deze warme uitstraling ook in uw badkamer zou willen. Dit kan gedaan worden door badkamers van houtlook materialen te voorzien, zoals houtlook tegels.

Badkamers houtlook maken met tegels

Houtlook tegels worden steeds populairder. De meeste mensen kiezen voor een vloer van houtlook tegels, maar ook wanden worden meer en meer bekleed met een mooi houtlook patroon. Tegels zijn dan ook een ideale wandbekleding. Dankzij de toplaag zijn de tegels makkelijk schoon te maken, daardoor zijn tegels zeer geschikt voor de vloer, maar ook voor bijvoorbeeld een keukenwand.

Houtlook zorgt ervoor dat de tegels een warme en natuurlijke uitstraling krijgen. Dit zijn we eigenlijk nog niet gewend van vloer- en wandtegels. De kille uitstraling was één van de redenen waarom sommige mensen niet voor tegels in hun woning kozen. Dankzij de houtlook is dit voortaan verleden tijd. De warme uitstraling van hout en het gebruiksgemak van steen komen samen in houtlook tegels. Deze combinatie is bijna ideaal voor de badkamer.

Badkamer houtlook met wit

De meeste mensen zullen waarschijnlijk kiezen voor houtlook vloertegels in de badkamer. Bij Het Tegelplein kunt u echter ook wandtegels met houtlook voor de badkamer kopen. Zo kunt u een gehele badkamer voorzien van de houtlook stijl. Dit geeft een warme sfeer en tegelijk een rustige uitstraling. Een badkamer houtlook met wit is echter ook een hele mooie combinatie. U kunt dit toepassen door te kiezen voor wit sanitair of witte badkamermeubels.

Ook de combinatie houtlook vloertegels en witte wandtegels staat erg mooi. Houtlook tegels zijn verkrijgbaar in veel verschillende houtprints. Hierdoor kunt u uw badkamer in een hele eigen stijl uitvoeren.

Wandtegels met houtlook voor de badkamer bij Het Tegelplein

Bent u op zoek naar wandtegels met houtlook voor de badkamer? Dan bent u bij Het Tegelplein aan het juiste adres! In onze showroom kunt u onder andere een badkamer in houtlook met wit bewonderen. Zo kunt u in werkelijkheid zien hoe mooi deze combinatie is. Er zijn echter nog veel meer mogelijkheden. Wij zien u graag verschijnen om u van raad en advies te voorzien.

× Hoe kunnen wij u helpen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday