FAQ Over ons Contact

Castelvetro Tegels kopen?

Castelvetro Tegels worden gemaakt in Italië door het merk Castelvetro Ceramica. Italiaanse keramische tegels staan bekend om hun kwaliteit en design. Ook de tegels van Castelvetro worden door middel van innovatie en de modernste technieken gemaakt. Daarbij hebben ze oog voor de moderne smaak en trends, maar de rijke geschiedenis van het bedrijf en de klassieke Italiaanse sfeer staan nog altijd hoog in het vaandel bij Castelvetro Tegels. U kunt dat terugzien in hun hoogwaardige en luxueuze tegels.

Het merk Castelvetro Ceramica

Castelvetro Ceramica is een producent van keramische tegels. De fabriek van dit bedrijf ligt in het pittoreske plaatsje Castelvetro di Modena. De kleuren van de regio en de klassieke Italiaanse bouwstijl zijn een voorbeeld voor hun prachtige producten. Keramische tegels uit Italië staan bekend om het mooie design, maar dit merk houdt ook zeer goed oog op de kwaliteit.

De keramische tegels van Castelvetro hebben een prachtige natuurlijke uitstraling. Dat geldt voor al hun tegels; van natuursteen, marmer tot houtlook tegels. Castelvetro Ceramica houdt de trends en wensen van hun klanten goed in de gaten, maar blijft ook oog houden voor hoge kwaliteit. Als u op zoek bent naar mooie en hoogwaardige Italiaanse tegels, dan is dit merk een zeer goede keus!

Castelvetro tegels

Het mooie van Castelvetro tegels is dat u kunt zien dat de fabrikant tegels produceert vanuit hun Italiaanse hart. De klassieke stijl en sfeer komt duidelijk terug in het product, terwijl het tegelijk modern en luxe oogt. Kiest u voor dit merk, dan heeft u keus uit een enorm assortiment en verschillende stijlen. U kunt kiezen voor prachtige tijdloze tegels zoals Castelvetro Life of Castelvetro Always. Zoekt u meer naar moderne uitstraling? Wat dacht u dan van Castelvetro Fusion of Castelvetro Konkrete voor de badkamer? Ook voor commerciële doeleinden kunt u bij dit merk terecht. In het assortiment zitten namelijk ook enkele zeer geschikte tegels voor uw kantoor, kantine of vergaderruimte.

Keramische tegels uit Italië bij Het Tegelplein

Bent u op zoek naar keramische tegels met een mooie klassieke Italiaanse stijl? Dan is Castelvetro het merk voor u! Het Tegelplein heeft altijd Castelvetro tegels op voorraad en wij kunnen een groot assortiment aanbieden. Het maakt niet uit naar welke stijl u op zoek bent, dit prachtige merk biedt tegels voor ieders smaak. Wist u dat Castelvetro ook prachtige bedrukte tegels maakt voor de keuken of badkamer?

Over de badkamer gesproken: Het Tegelplein heeft een grote showroom waarin alle producten goed bekeken en vergeleken kunnen worden. Bovendien hebben wij een ruime showroom met badkameropstellingen. Hier kunt u ons aanbod aan sanitair goed bekijken in combinatie met onze badkamertegels.

Komt u ook inspiratie opdoen in onze showroom? Het Tegelplein is open voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Wij zijn gevestigd in Hoogeveen, onze openingstijden staan vermeld op onze website. We zien u graag verschijnen!

× Hoe kunnen wij u helpen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday