FAQ Over ons Contact

Atlas Concorde Tegels kopen?

Atlas Concorde tegels worden gemaakt door het Italiaanse bedrijf Atlas Concorde Ceramica. Het zijn tegels van hoge kwaliteit. Daarnaast bieden de tegels voordelen die we gewend zijn van Italiaanse bedrijven: Een hoge mate van stijl en design. Eén van de kernwaarden van Atlas Concorde is kwaliteit, hier wordt zeer goed op gelet. Daarom zijn zowel de vloer- als wandtegels een ware aanwinst voor uw woning of bedrijf.

Het bedrijf Atlas Concorde

Atlas Concorde werd opgericht in 1969. Tegenwoordig is het één van de grootste keramische tegelfabrikanten van de wereld. Het bedrijf staat bovendien bekend als de leider op het gebied van innovaties en technologische ontwikkelingen. Hierdoor hebben ze een grote rol gespeeld in de ontwikkeling en productie van tegels.

Van Italiaanse bedrijven zijn we vooral gewend dat ze voorop staan op het gebied van design. Dat geldt ook zeker voor Atlas Concorde. Het bedrijf heeft een groot assortiment ontwikkeld dat consumenten, bedrijven en designers steeds weer tevredenstelt. Daarbij houden ze goed oog voor de huidige wensen en markt. Aanpassingen op het gebied van stijl worden dan ook constant doorgevoerd.

Atlas Concorde tegels; het assortiment

Atlas Concorde biedt een enorm assortiment tegels voor vloeren en wanden. Wat daarbij opvalt is de luxe uitstraling van het keramiek. U kunt kiezen uit enorm veel stijlen, welke variëren in kleur, formaat en bewerking. Zo heeft het merk enkele prachtige houtlook tegels in het assortiment zoals Atlas Concorde Heartwood of Atlas Concorde Nid. Houdt u van een moderne en stoere vloer? Dan heeft Atlas Concorde prachtige mogelijkheden als Raw en Room. Bent u op zoek naar bijzondere tegels voor de badkamer? Wat dacht u dan van Atlas Concorde Prism?

U kunt in het assortiment standaardmaten en afwerkingen vinden, maar ook zeer bijzondere stijlen. Klassieke en tijdloze designs zijn belangrijk voor het bedrijf, maar ze lopen ook voorop in modern design en technieken. Dit zorgt ervoor dat iedereen zijn of haar vloer of wand naar wens kan samenstellen bij Atlas Concorde.

Het Tegelplein; keramische tegels uit Italië en Spanje

Bent u op zoek naar Atlas Concorde tegels? Het Tegelplein heeft vele Atlas Concorde tegels op voorraad. Kom gerust langs in onze showroom om alle mogelijkheden te bekijken.

Het Tegelplein heeft een groot assortiment vloer- en wandtegels. Wij leveren vooral tegels van Italiaanse en Spaanse leveranciers. Naar onze mening produceren deze bedrijven de beste keramische tegels die er op de markt te krijgen zijn. Wij importeren onze tegels rechtstreeks uit de fabrieken van deze producenten. Hierdoor kunnen wij u een scherpe prijs rekenen voor de hoogwaardige producten.

Wij leveren vloer- en wandtegels aan particulieren en bedrijven. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor sanitair en voor het plaatsen van tegels en sanitair. In onze showroom kunt u ons aanbod in alle rust bekijken. Wij voorzien u graag van advies en staan klaar om uw vragen te beantwoorden. Het Tegelplein is gevestigd in Hoogeveen, onze openingstijden staan vermeld op onze website.

× Hoe kunnen wij u helpen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday