Inspiratie Over ons Contact

4 tips om een kleine badkamer zo luxe mogelijk in te richten

Heeft u niet heel veel ruimte in uw badkamer, maar wilt u toch het maximale aan comfort eruit halen? Een luxe kleine badkamer is heel goed mogelijk, al vergt het wat pas- en meetwerk. Ook met weinig vierkante meters kunt u heel goed een luxe badkamer creëren. Maar hoe richt u een kleine badkamer zo luxe mogelijk in? Wij geven u een aantal tips.

Een kleine luxe badkamer met een inloop regendouche

Heeft u een relatief kleine badkamer, maar wilt u toch een wellness gevoel creëren? Bouw dan een inloop regendouche! Een regendouche is een douchekop die veel groter en breder is dan een reguliere douchekop. Als u onder een regendouche staat, valt het water als een regenbui over u heen. Veel mensen ervaren dit als ontspannend en weldadig, omdat het hele lichaam beregend wordt door de douchekop. Er zijn verschillende mogelijkheden om een regendouche te monteren. U kunt ervoor kiezen om de douchekop op het plafond te monteren, maar u kunt het ook inbouwen in het plafond. Een stijlvolle afscheiding van gehard glas maakt het plaatje compleet. U kunt gehard glas zowel transparant als opaak bestellen in verschillende kleuren. Zo past het perfect bij de rest van uw interieur.

Luxe badkamer kleine ruimte; maak een handig opbergmeubel

Heeft u een kleine badkamer, dan is een opbergmeubel essentieel. Heeft u geen opbergruimte, dan ziet een kleine badkamer er al snel rommelig uit. U creëert een kleine luxe badkamer door optimaal gebruik te maken van de ruimte en een opbergmeubel op maat te maken. Zo kunt u bijvoorbeeld de ongelukkige hoekjes in uw badkamer benutten door daar een inbouwkast te maken.

Luxe kleine badkamer; hang een handdoekradiator op

In een kleine ruimte kunt u ervoor kiezen om een handdoekradiator op te hangen in plaats van een gangbare radiator. Deze laatste neemt vaak veel ruimte in beslag. In een luxe kleine badkamer mag een voorverwarmde handdoek natuurlijk niet ontbreken. Heerlijk om een warme handdoek om u heen te kunnen slaan als u onder de douche vandaan stapt. Na het douchen kunt u de handdoek weer snel ophangen, zodat deze snel weer droogt. Een handdoekradiator ziet er daarnaast ook nog eens stijlvol uit; ideaal dus voor een kleine luxe badkamer.

Plaats planten in u kleine luxe badkamer

U maakt uw kleine luxe badkamer helemaal af door er een paar planten in te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een plant op de grond te zetten, maar als u hier geen ruimte voor heeft, kunt u ze ook ophangen in stijlvolle hangpotten. De groene accenten die de planten aan de badkamer geven zorgen voor een rustige, weldadige en luxe uitstraling.

Luxe badkamer kleine ruimte; inspiratie doet u op bij Het Tegelplein

Heeft u een kleine badkamer, maar wilt u deze zo luxe mogelijk inrichten? Dan bent u bij Het Tegelplein aan het juiste adres. In dit blog heeft u een aantal tips gekregen om een kleine luxe badkamer te creëren. Voor de ultieme ervaring kunt u echter het best bij ons langskomen. Wij hebben een ontwikkelprogramma voor het ontwerpen van uw ideale badkamer; u kunt dan in 3D zien hoe uw badkamer eruit komt te zien. Kom hiervoor gerust eens langs in onze showroom.

Het Tegelplein heeft een grote showroom waar al onze tegels en sanitair staan opgesteld. Zoekt u iets speciaals wat wij niet in onze showroom aanbieden? Dan gaan wij voor u daar naar op zoek bij leveranciers.

We geven u graag advies en beantwoorden al uw vragen. Zo kunt u uw badkamer precies ontwerpen zoals u deze voor ogen heeft.

Het Tegelplein is gevestigd in Hoogeveen- Drenthe. Onze openingstijden staan vermeld op onze website, we zien u graag verschijnen!

× Hoe kunnen wij u helpen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday