FAQ Over ons Contact

In de bouwwereld zijn sterke fundamenten essentieel voor succesvolle projecten. Voor Henri Benning, de eigenaar van Benning Bouw, is een dergelijk fundament cruciaal bij het realiseren van zijn klussen. Bijna als vanzelfsprekend slaat hij hiervoor de weg naar Het Tegelplein in, een betrouwbare partner die keer op keer bewijst de juiste keuze te zijn. ”Ik werk met veel plezier en vertrouwen samen met Het Tegelplein”, aldus Henri Benning.

Het Tegelplein en Benning Bouw hebben vele projecten succesvol afgerond. ”Wanneer ik tegels of sanitair nodig heb dan weet ik Het Tegelplein snel te vinden”, zegt Benning.Eén van de meest opvallende projecten waarin het partnerschap tussen Benning Bouw en Het Tegelplein schitterde, was de verfraaiing van het welbekende vakantiepark Westerbergen. Samen hebben ze dit prachtige park voorzien van tegels en sanitair die bijdragen aan de allure en het comfort van deze geliefde vakantiebestemming.

Het partnerschap tussen Benning Bouw en Het Tegelplein is niet zomaar ontstaan. Het begon jaren geleden, toen Henri op zoek was naar een betrouwbare leverancier voor tegels en sanitair. Na een korte zoektocht kwam hij bij Het Tegelplein terecht, waar zijn verwachtingen werden overtroffen. In tegenstelling tot vele andere

Een van de grootste voordelen van samenwerken met Het Tegelplein is het uitgebreide assortiment dat voor iedere klus geschikt is. Of het nu gaat om een luxueus hotelproject, een modern appartementencomplex of een knusse woning, Het Tegelplein heeft altijd de perfecte tegels en sanitairoplossingen in huis. Het ruime assortiment stelt Henri in staat om zijn creativiteit de vrije loop te laten en zijn klanten een breed scala aan opties te bieden.

Maar het gaat niet alleen om het aanbod. Henri prijst vooral de proactieve houding van Het Tegelplein. Het team denkt altijd goed met hem mee en begrijpt als geen ander de behoeften en uitdagingen van zijn projecten. Ze fungeren als waardevolle sparringpartners, waardoor Henri zich gesteund voelt en met vertrouwen tegemoet kan zien naar de uitvoering van zijn plannen.

Betrouwbaarheid is een andere pijler van de samenwerking. In de bouwsector is tijd geld, en Het Tegelplein begrijpt dat als geen ander. Ze staan bekend om hun punctualiteit en het nakomen van afspraken. Als een klus een strakke deadline heeft, kan Henri erop vertrouwen dat Het Tegelplein hun beloftes waarmaakt, zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

En dat brengt ons bij het laatste, maar zeker niet het minste, aspect van de samenwerking: de kwaliteit van de producten. Het Tegelplein levert consistent hoogwaardige tegels en sanitair, wat van onschatbare waarde is in de bouwsector. De duurzaamheid en uitstraling van de geleverde materialen dragen bij aan het succes van de projecten van Benning Bouw. Het geeft Henri de zekerheid dat zijn klanten niet alleen tevreden zullen zijn bij oplevering, maar dat de materialen ook op de lange termijn hun schoonheid en functie behouden.

Het succesverhaal van Benning Bouw en Het Tegelplein is een inspirerende combinatie van vertrouwen, samenwerking en kwaliteit. Henri Benning heeft met zijn keuze voor Het Tegelplein een solide basis gelegd voor zijn bouwprojecten en toekomstige successen. Als partners blijven ze bouwen aan een stevige band, één tegel en één project tegelijk.

× Hoe kunnen wij u helpen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday