FAQ Over ons Contact

Zwart Wit Toilet of sanitair kopen: Tips & Inspiratie

Wilt u uw toilet omtoveren tot een stijlvolle en moderne ruimte? Dan is een toilet in zwart wit kleuren een hele goede keus. Voor alles wat u nodig heeft om zo’n ruimte te creëren kunt u terecht bij Het Tegelplein. U bent van harte welkom om toilet inspiratie in zwart wit bij ons op te doen. In dit artikel geven wij u alvast enkele tips.

Bij welke interieurstijlen past een toilet in zwart wit?

Een toilet in zwart wit past bij verschillende interieurstijlen. Heeft u uw woning ingericht in een strakke moderne look? Daar past een zwart wit toilet heel goed bij. Dat geldt ook voor een woning met een Scandinavische stijl. Zwart en wit zijn rustige en neutrale kleuren, van nature passen ze daarom goed in een moderne inrichting. Deze kleuren sluiten bovendien erg goed aan bij natuurlijke materialen, zoals hout. In Scandinavisch ingerichte woningen wordt veel blank hout gebruikt, de kleuren zwart en wit passen daar perfect bij. U creëert er een moderne en rustgevende ruimte mee.

Eén van de nieuwste woningstijlen is de industriële stijl. Deze stijl wordt regelmatig toegepast in de woonkamer en keuken, maar het past ook erg goed bij de badkamer en het toilet. Stoere materialen, zoals hout en metaal, horen bij deze stijl. De kleuren zwart en wit sluiten daar geweldig op aan. Wat dacht u bijvoorbeeld van een koperkleurige kraan op een mooie zwarte wasbak?

De mogelijkheden voor een zwart wit toilet

Er zijn tegenwoordig enorm veel mogelijkheden wat betreft een toilet in zwart wit. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor prachtige tegels in zwart wit kleuren. Hierbij heeft u verschillende keuzes; vloer- en wandtegels in wit of zwart of een combinatie van beiden. Wij bieden een groot assortiment tegels aan in veel verschillende maten, kleuren en uitvoeringen. U zou bijvoorbeeld kunnen kiezen voor mooie zwart gemarmerde wand- en vloertegels. Dit combineert heel goed met wit sanitair en bronskleurige kranen. Het levert een modern en luxe uitgevoerde toiletruimte op.

Om het toilet in te richten in moderne zwart wit kleuren hoeft u zich tegenwoordig niet meer te beperken tot de tegels. Modern sanitair wordt in vele soorten en kleuren aangeboden. Zo kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor een mooie zwarte toiletpot. Ook andere sanitair artikelen kunt u in zwart bestellen, zoals de wasbak, een spiegel, kranen en zelfs het bedieningspaneel van het toilet kan in zwart uitgevoerd worden. De kleuren zwart en wit voor het sanitair bieden veel mogelijkheden. Vele combinaties zijn namelijk mogelijk in allerlei interieurstijlen.

Zoekt u nog wat meer toilet inspiratie in zwart wit? Op onze website kunt u onder het kopje inspiratie een goed beeld krijgen van de mogelijkheden.

Toilet inspiratie zwart wit bij Het Tegelplein

Bent u van plan uw toilet zwart wit in te richten? Zoekt u daarvoor toilet inspiratie met zwart wit tegels en sanitair? Dan bent u bij Het Tegelplein aan het juiste adres. In dit artikel heeft u een voorproefje gekregen van wat wij te bieden hebben. Voor de ultieme ervaring kunt u echter het best bij ons langskomen. Het Tegelplein heeft een grote showroom waar al onze tegels en sanitair staan opgesteld. Zoekt u iets speciaals wat wij niet in onze showroom aanbieden? Dan gaan wij voor u daarnaar op zoek bij leveranciers.

We geven u graag advies en beantwoorden al uw vragen. Zo kunt u precies het toilet samenstellen dat u voor ogen heeft.

Het Tegelplein is gevestigd in Hoogeveen- Drenthe. Onze openingstijden staan vermeld op onze website, we zien u graag verschijnen!

× Hoe kunnen wij u helpen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday