Inspiratie Over ons Contact

Superstunts op de volgende vloertegels - Evoque White 80x80  -  Groove Antraciet 61x61  -  Manoir Noir 60,4x90,6

Wandtegels badkamer 30 x 60 cm; wat zijn de voor- en nadelen?

Bent u op zoek naar wandtegels voor de badkamer? U hebt dan keus uit veel verschillende formaten. Voorheen werd de badkamerwand meestal betegeld met vierkante tegels van 10 x 10 cm of 20 x 20 cm. De laatste jaren zijn 30 x 60 cm wandtegels voor de badkamer echter erg populair geworden.

De 30 x 60 cm wandtegels voor badkamer of eventueel toilet zorgen dan ook voor een heel eigen sfeer. Daarnaast bieden ze bepaalde voordelen die heel handig kunnen zijn voor een badkamer.

Moderne tegels badkamer

De voordelen van wandtegels 30 x 60 cm

Bij Het Tegelplein heeft u een grote keus als u op zoek bent naar wandtegels 30 x 60 cm. Wij bieden deze aan voor de woonkamer, keuken en badkamer. U kunt kiezen uit vele kleuren, stijlen en looks, waardoor ze voor vrijwel elke woonstijl en inrichting geschikt zijn. Wat dacht u bijvoorbeeld van wandtegels met een industriële look, mooie donkere klassieke wandtegels of een moderne en sfeervolle wand van keramisch leisteen? Het relatief grote formaat van de tegels geeft een rustig en ruimtelijk effect.

Voor de badkamer hebben we ook veel keus voor wandtegels 30 x 60 cm. Dit formaat heeft ook voor de badkamer bepaalde voordelen. Deze voordelen zijn:

Showroom badkamers Hoogeveen

Nadelen van tegels in de badkamer

De meeste mensen kiezen voor tegels in de badkamer. Dat komt vanwege de vele voordelen: Makkelijk schoon te maken, geheel waterdicht en er is veel keus. Tegels in de badkamer hebben echter ook enkele kleine nadelen, gelukkig zijn deze allen eenvoudig op te lossen.

Als u geen vloerverwarming heeft, dan kunnen de tegels snel koud aanvoelen. De badkamer is dan ook dé ideale plek voor vloerverwarming. Tussen tegels ontstaat ook snel schimmelvorming, omdat het condenswater niet opgenomen kan worden in de muren. U kunt dit oplossen door goede ventilatie in combinatie met verwarming. Tegels kunnen bovendien niet goed tegen agressieve schoonmaakmiddelen, maak daarom altijd gebruik van een zacht middel!

Een 30 x 60 wandtegel voor de badkamer is alleen mogelijk wanneer er voldoende ruimte is om enkele tegels in breedte of lengte naast elkaar te plaatsen.

Tegels 30 x 60 cm en vele andere formaten bij Het Tegelplein

Bent u op zoek naar tegels 30 x 60 cm voor de badkamer of een andere ruimte? Het Tegelplein heeft een enorm assortiment tegels voor woonkamer, toilet, keuken en natuurlijk de badkamer. Wij bieden tegels van 30 x 60 cm, maar ook in vele andere formaten.

Komt u eens lang in onze grote showroom op alle mogelijkheden te bekijken. Wij zien u graag verschijnen!

× Hoe kunnen wij u helpen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday