Inspiratie Over ons Contact

Wandtegel patroon; wat zijn de mogelijkheden?

Bij Het Tegelplein kunt u terecht voor vele soorten en maten vloer- en wandtegels. Vaak wordt er gekozen voor een wand met tegels in een standaard kleur of voorzien van een bepaalde look, zoals betonlook of houtlook. Maar sommige mensen willen meer, iets wat meer leven brengt in een ruimte, zoals een wandtegel patroon. Patroon wandtegels bestaan er in vele soorten, maten en stijlen. Natuurlijk heeft Het Tegelplein een mooie collectie tegels met patroon in voorraad. In dit blog krijgt u hier een impressie van.

Wat voor wandtegel patroon kan ik kiezen?

Een tegels patroon is een patroon, afbeelding of vorm die aangebracht wordt op vloer- en wandtegels. Een bekend voorbeeld hiervan zijn Portugese tegels. Deze zijn zeer populair om toe te passen in de keuken, hal of badkamer. Soms loopt het patroon door van tegel naar tegel, dan moet er bij het zetten van de tegels goed rekening mee gehouden worden. In andere gevallen is een tegel voorzien van een kleine afbeelding die u soms kunt laten terugkomen in een grote wand. Dit zorgt voor een speels en verrassend effect. Bent u op zoek naar een tegels patroon? Bekijk dan hier wat voorbeelden van onze wand- en vloertegels in patroon.

Waarom kiezen voor patroon wandtegels?

Wandtegels met een patroon zorgen voor meer levendigheid in een kamer of ruimte. Daarom maken veel mensen gebruik van patroon tegels als achterwand bij het fornuis of voor een wand in de badkamer. Dit zorgt voor gezelligheid, kleur, warmte en sfeer. Wandtegels kunnen erg sfeerbepalend zijn, zeker wanneer u gebruik maakt van tegels voorzien van een patroon. Een opvallende print kan daarom al snel teveel worden. Het patroon kan echter ook heel subtiel zijn, zoals een structuur of bepaalde vorm. U kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan een tegel met een reliƫf oppervlak, een patroon met subtiele kleurverschillen of een vervaagd patroon. Alleen van dichtbij bekeken kunt u bij deze tegels het patroon duidelijk waarnemen. Hierdoor gaat de wand als het ware leven, op een onopvallende manier, zonder dat het te druk wordt.

Tegels met patroon kopen bij Het Tegelplein

Bent u op zoek naar tegels met patroon? Dan bent u bij Het Tegelplein aan het juiste adres! Wij bieden een groot assortiment vloer- en wandtegels, waarvan verschillende soorten tegels met patroon. U bent van harte welkom om de gehele collectie eens in het echt te komen bekijken in onze grote showroom. Wij staan klaar voor al uw vragen en voorzien u graag van advies. Het Tegelplein levert producten en diensten aan particulieren, maar ook zakelijke klanten kunnen bij ons terecht.
Wij zijn gevestigd in Hoogeveen, onze openingstijden staan vermeld op de website. Wilt u weten wat wij kunnen betekenen voor u en/of uw bedrijf? Neem dan contact met ons op.

× Hoe kunnen wij u helpen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday