FAQ Over ons Contact

Tegel showroom in Noord-Nederland met grote voorraad

Wil je jouw badkamer renoveren? Ga je een nieuwe keuken plaatsen of laat je een mooie nieuwe vloer leggen in jouw woning? De kans is dan groot dat je op zoek gaat naar vloer- en/of wandtegels. Voorheen werd er vooral gekozen voor tegels vanwege hun praktische functionaliteit. Daarnaast zorgden bepaalde tegels natuurlijk ook voor een sfeer. Denk maar aan klassieke tegels in een keuken of een mooie vloer in de hal van zwart witte tegels. Tegenwoordig is er echter nog veel meer keus. Dit enorme assortiment kun je natuurlijk online gaan opzoeken, maar om de echte sfeer van de tegels op te kunnen nemen kun je beter naar een tegel showroom gaan.

Het voordeel van een tegel showroom

Het grote voordeel van een tegel showroom is dat je alle tegels in het echt kunt bekijken. Je kunt ze vastpakken, voelen en naast elkaar leggen. Zo krijg je een veel betere indruk van de tegels dan dat je ze online bekijkt en misschien bestelt. Het nadeel van online bestellen is dat de kleur kan afwijken, de tegels anders zijn dan je dacht of dat twee verschillende tegels toch niet zo goed bij elkaar passen als je verwacht had.

In een tegel showroom liggen alle tegels mooi opgesteld zodat je ze goed kunt bekijken. Daarnaast hebben de meeste showrooms ook opstellingen waar de tegels gebruikt zijn. Zo heeft Het Tegelplein bijvoorbeeld een prachtige badkamer showroom. Dat is een complete badkamer showroom inclusief sanitair, meubels en natuurlijk betegeling. Voorbeelden kunnen zeer inspirerend werken, je ziet welke tegels mooi bij elkaar staan en wat de mogelijkheden allemaal zijn.

Nog een ander voordeel van een tegel showroom is dat je niet alleen alles goed en rustig bekijken, maar je meteen advies kunt krijgen. Specialisten zoals Het Tegelplein werken dagelijks met tegels en sanitair. Ze weten precies wat de mogelijkheden zijn, wat goed bij elkaar past en wat de oplossingen zijn voor eventuele problemen.

Tegel showroom in Hoogeveen

Het Tegelplein is een specialist in vloer- en wandtegels. Wij bestaan al sinds 2007. Op onze website kun je een goed beeld krijgen van de mogelijkheden. Kijk maar eens onder het kopje inspiratie.

Wij kunnen ons echter goed voorstellen dat je nog iets meer wilt weten of dat je de mogelijkheden eens in het echt wilt bekijken. Kom dan eens langs om onze tegel showroom te bezoeken. Wij laten je graag alle mogelijkheden zien.

In onze showroom van ruim 400m2 vindt je een groot assortiment tegels en sanitair. Zo vind je bij ons bijvoorbeeld een complete badkamer showroom. Wij hebben diverse opstellingen van badkamers staan ter inspiratie en adviseren je graag.

Maar je kunt bij ons niet alleen terecht voor badkamer tegels. Wij leveren alle soorten tegels voor elke ruimte in huis. Om de beste keus te maken mag je bij ons altijd één of meerdere tegels mee op zicht naar huis toe nemen. Zo kun je een weloverwogen keus maken. Wij zijn gevestigd in Hoogeveen-Drenthe. Op onze website staan de exacte openingstijden vermeld. Kom je langs? We zien je graag verschijnen!

× Hoe kunnen wij u helpen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday