FAQ Over ons Contact

Op zoek naar badkamers in Hoogeveen? Kom naar Het Tegelplein!

Bent u op zoek naar badkamers in Hoogeveen? Als u een nieuwe badkamer wilt (laten) plaatsen, dan zult u in veel gevallen naar meerdere winkels moeten. De meeste bedrijven richten zich namelijk op één bepaald product. Dat is echter niet nodig, want u kunt een complete badkamer in Hoogeveen laten plaatsen door Het Tegelplein. Vergist u zich niet in onze naam: Wij zijn een groothandel en specialist in wand- en vloertegels, maar bij ons kunt u ook terecht voor sanitair en badkamer renovatie in Hoogeveen.

grote badkamer inrichten
Verschillende badkamer stijlen

Bij Het Tegelplein vindt u een enorm assortiment vloer- en wandtegels. Wij importeren deze rechtstreeks van de beste tegelproducenten in Italië en Spanje. Hierdoor kunnen wij grote partijen leveren en tegen een scherpe prijs. Omdat wij een groothandel zijn kunnen wij ook een breed scala aan stijlen bieden. U kunt dan denken aan klassieke tegels voor de badkamer, zoals mooie grote tegels in een donkere kleur. Houtlook tegels voor de badkamer zijn de laatste tijd ook erg populair, maar ook marmer of de industriële look met mooie grijskleurige tegels doen het erg goed.

Badkamer renovatie Hoogeveen

Wilt u de badkamer in Hoogeveen geheel laten renoveren? Het Tegelplein is niet alleen een badkamer winkel in Hoogeveen, wij kunnen de gehele badkamer inrichten en plaatsen. In onze winkel kunt u uw gehele nieuwe badkamer komen uitzoeken. Wij helpen u met het vinden van de juiste tegels en natuurlijk het bijpassende sanitair. Onze vakmensen zullen daarna uw badkamer geheel renoveren. Wij plaatsen sanitair, badkamermeubels, vloer- en wandtegels en eventueel vloerverwarming.

Zoekt u een bedrijf voor een badkamer renovatie in Hoogeveen? Kies dan voor Het Tegelplein!

De voordelen van Het Tegelplein

Een keus maken voor Het Tegelplein levert u het voordeel op dat wij het gehele plaatje kunnen leveren. Bij ons kunt u terecht voor de tegels, het sanitair en wij voeren de gehele renovatie voor u uit!

Badkamer winkel Hoogeveen

Als u op zoek bent naar badkamers in Hoogeveen, komt u dan eens langs bij Het Tegelplein! Op onze website kunt u een goed beeld krijgen van ons assortiment. Onze badkamer winkel in Hoogeveen heeft een grote showroom die u echt eens moet zien. Daarin hebben wij verschillende opstellingen van badkamers gemaakt. Zo kunt u een goed beeld krijgen van de verschillende mogelijkheden. Ook kunt u zo goed bepalen hoe verschillende tegels bij elkaar passen en bij alle mogelijkheden voor sanitair en badkamermeubels. Wij helpen u graag om uw badkamer geheel naar eigen wens samen te stellen.

Een badkamer in Hoogeveen laten plaatsen? Het Tegelplein helpt u graag! Wij leveren alle producten en diensten die u nodig heeft. U kunt als particulier bij ons terecht, maar wij werken ook samen met bedrijven en instellingen.

Wij zijn gevestigd aan Kanaalweg 5A in Hoogeveen, onze openingstijden staan vermeld op de website. Wilt u weten wat wij kunnen betekenen voor u en/of uw bedrijf? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan via onze website.

× Hoe kunnen wij u helpen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday