FAQ Over ons Contact

Groothandel Vloer- en Wandtegels in Hoogeveen

Wat zijn de voordelen van een tegel groothandel?

Het Tegelplein staat bekend om zijn fysieke winkel met enorme showroom. Hier staan allerlei vloer- en wandtegels opgesteld, zodat onze klanten deze goed kunnen bekijken. Daarnaast hebben wij enkele hele mooie badkamers gecreëerd waar ons ruime aanbod van sanitair te goed zien is. Officieel zijn wij echter een groothandel. Een groothandel is meestal een bedrijf waar alleen andere bedrijven hun benodigdheden mogen kopen. Bij ons is echter iedereen welkom; particulieren en de zakelijke klant.

De voordelen van Het Tegelplein

De combinatie groothandel en fysieke winkel bieden ons, maar vooral u, vele voordelen. Deze voordelen zijn:

Het Tegelplein heeft een enorm assortiment

Dankzij de ruime opzet van ons bedrijf kunnen wij een groot assortiment leveren. Hierdoor is ons bedrijf erg aantrekkelijk voor u als klant. Wij hoeven ons niet te beperken in het aanbieden van bepaalde keuzes. Bij ons vindt u vloer- en wandtegels in vele stijlen, van verschillende soorten materiaal, in allerlei groottes en kleuren. Wat dacht u bijvoorbeeld van vloertegels met een betonlook of wandtegels van natuursteen? Houdt u van een strakke moderne inrichting? Dan kunnen wij mooie leisteen look keramische tegels aanraden of zelfs tegels van marmer.

Vloer- en wandtegels kunnen in het hele huis geplaatst worden, maar ze zijn vooral geschikt voor de badkamer. Dat is één van de redenen waarom wij ook sanitair en badkamer- en toiletaccessoires aanbieden in onze winkel. Zo kunt u voor de gehele badkamer bij ons terecht.

Een groothandel heeft meer voorraad in het magazijn

Omdat wij een groothandel zijn hebben wij meer voorraad in het magazijn. Wij kunnen daarom tegels in grote hoeveelheden leveren. Dat is aantrekkelijk voor particulieren die een groot plan hebben voor hun woning, maar ook voor bedrijven. Heeft u een bedrijf en bent u op zoek naar een leverancier van vloer- en wandtegels? Het Tegelplein kan grote partijen tegels leveren aan bijvoorbeeld bouwbedrijven of andere grotere projecten.

U heeft altijd ruim keus bij Het Tegelplein, bovendien kunt u de tegels direct meenemen of de tegels worden snel thuis geleverd. U heeft daardoor geen wachttijd waardoor een project zoals een verbouwing stil komt te liggen en vertraging oploopt.

Wij hanteren scherpe prijzen voor kwaliteit producten

Het Tegelplein haalt zijn tegels rechtstreeks uit de fabrieken in Spanje en Italië. Het voordeel hiervan is dat u tegels kunt kopen zonder dat er een bedrijf tussen zit. Hierdoor kunnen wij een scherpe prijs rekenen. Daarnaast hebben wij altijd diverse tegels op voorraad en ze zijn direct leverbaar.

Bij ons vindt u uitsluitend producten van hoogwaardige kwaliteit. Dat geldt voor al onze tegels, maar ook voor het sanitair. Wij vinden het belangrijk dat u jarenlang kunt genieten van uw nieuwe wand, vloer, keuken of badkamer. Kwaliteit tegen een mooie prijs, daar staan wij voor.

Extra voordelen bij Het Tegelplein

Het Tegelplein is officieel een groothandel, maar wij hebben ook een fysieke winkel waar u als particuliere en zakelijke klant van harte welkom bent. In een grote showroom van ruim 400 m2 staan al onze producten handig opgesteld zodat u alles goed kunt bekijken. Wij verkopen niet alleen

tegels en sanitair, u kunt ook bij ons terecht voor advies en wij bieden de service om tegels en sanitair te plaatsen. Onze eigen vakmensen komen dan bij u langs om uw badkamer, woonkamer of keuken te voorzien van tegels, sanitair en eventuele vloerverwarming.

U bent van harte welkom in onze showroom in Hoogeveen. De openingstijden staan vermeld op onze website. Bent u een zakelijke klant en wilt u de mogelijkheden weten voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op!

 

× Hoe kunnen wij u helpen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday