• Beschrijving

Houtlook tegels

Tegels van hout? Nee tegels als van hout. Niet te onderscheiden van echt. Dat zijn de tegels met hout-look bij Het Tegelplein. Keramisch parket, heten ze ook wel. Alle voordelen van hout, alle voordelen van tegels. Mooier nog: geen van de nadelen van hout. De tegels verkleuren niet, zijn (bijna) niet te beschadigen.

Voordelen houtlook tegels

  • Oogt warm en sfeervol als hout
  • Als parket, laminaat of planken te leggen
  • Te gebruiken met vloerverwarming.
  • Makkelijker te onderhouden en te reinigen

Hout en vloerverwarming

Houtparket of laminaat en vloerverwarming gaan minder goed samen. Het hout verdroogt, kan scheuren of kromtrekken. Bij houtstructuurtegels is vloerverwarming geen probleem. En wat denk je van een badkamer met houten vloeren en lambrisering? Met keramisch parket kan het!

Houten tegels

De tegels hebben niet alleen een hout-look, de structuur van deze tegels voelt en oogt ook exact als hout. Hier en daar een knoestje, prachtige warme kleuren, allerlei lengtes en breedtes. Kies voor lange planken tot 180 cm of stevige stukken van 30 bij 120 cm. Liever 20 bij 90? Kan ook. Ook de legpatronen die je van hout kent, zijn te maken met deze tegels: visgraat, halfsteensverband of wild verband jij mag het zeggen.

Zien, dan geloven

Je moet het gezien en gevoeld hebben om te geloven hoe dit keramisch parket er uitziet. Kom naar Het Tegelplein om het zelf te ervaren. Doe je schoenen uit en probeer op kousenvoeten of je het verschil kunt voelen.