Ontwerp je droombadkamer

Op zoek naar een droomkeuken of droombadkamer? Wil je graag weten hoe jouw badkamer of keuken eruit komt te zien? Bij het kiezen van nieuwe tegels of meubilair is het vaak lastig dat het moeilijk is om je in te beelden hoe het eruit komt te zien op locatie. Die losse tegels kan namelijk heel anders ogen in een grote ruimte. Om dat probleem te tackelen hebben wij ViSoft ingeschakeld. Dit prachtige programma zorgt ervoor dat mensen in onze showroom kunnen zien hoe hun toekomstige badkamer eruit komt te zien.

 

Droom weg in je heerlijke bad!

Ontwerp jouw badkamer

Het enige wat je hoeft te weten is wat de afmetingen zijn van de wanden van jouw badkamer. Het programma laadt dit in en wij kunnen ons gehele assortiment in 3D tonen. Alle vloer- en wandtegels en accessoires zijn vanuit alle hoeken en standen te zien. Zo weet je zeker dat jouw badkamer wordt zoals jij dat voor ogen hebt!

Maar het programma kan ook andere ruimtes dan de badkamer ontwerpen. Voor vloertegels, wandtegels of achterwandtegels in de keuken ben je bij ons ook aan het juiste adres. Benieuwd hoe een bepaalde vloertegel oogt in jouw keuken? Dat is heel eenvoudig te regelen. Neem contact met ons op voor meer informatie of kom een langs in showroom!

Showroom badkamers Hoogeveen

Showroom

In onze showroom van ruim 400m2 vindt u een groot assortiment tegels en sanitair. Wij hebben diverse opstellingen van badkamers staan ter inspiratie en adviseren u graag. Om de beste keus te maken mag u bij ons altijd één of meerdere tegels mee op zicht naar huis toe nemen.

Onze medewerkers

Het Tegelplein Hoogeveen

Roy Schonewille

Verkoopmedewerker

Het Tegelplein Hoogeveen

Remco Strang

Verkoop zakelijk