FAQ Over ons Contact

Badkamer advies bij specialist Het Tegelplein

Bent u van plan om een nieuwe badkamer te plaatsen? Heeft u bepaalde wensen of ideeën die u terug wilt laten komen in de badkamer? Dan kunt u het best naar een specialist gaan voor badkamer advies. Een goede badkamerspecialist heeft namelijk alles in huis om uw wensen bij elkaar te brengen in een 3D-ontwerp. Zo krijgt u een handig visueel beeld van uw toekomstige badkamer. Dit heeft vele voordelen. Hier kunt u alles over deze voordelen lezen!

De problemen met een badkamer samenstellen

Aanvankelijk zijn mensen enthousiast als ze van plan zijn om de badkamer te renoveren. Dit verandert echter vaak snel zodra er keuzes gemaakt moeten worden. Wat voor tegels wilt u leggen? Welke kleuren passen bij elkaar? Voor wat voor stijl kiest u? Wat voor keuzes bestaan er voor sanitair en badkamermeubels? Welke mogelijkheden heeft uw badkamer? Door de vele keuzes en mogelijkheden wordt het lastig om goed te bepalen hoe uw toekomstige badkamer eruit komt te zien. Bij een tegelhandel mag u vaak wel verschillende tegels meenemen naar huis, maar het uiteindelijke resultaat blijft meestal een fantasieplaatje in uw hoofd.

Dit hoeft echter niet zo te zijn! Bij een specialist kunt u badkamer advies krijgen inclusief een prachtig visueel ontwerp!

Een realistisch 3D-ontwerp dankzij ViSoft

Om een goed idee te kunnen krijgen wat de mogelijkheden zijn voor bijvoorbeeld een badkamer is er specialistische software ontwikkeld met de naam ViSoft. In dit programma kunnen verschillende badkamermeubels, tegels en indelingen ingevoerd worden. Sommige badkamerspecialisten hebben dit ViSoft programma in huis. Als u bij zo’n specialist langsgaat voor badkamer advies dan krijgt u op een computerscherm zeer realistisch te zien hoe uw nieuwe badkamer eruit komt te zien. U zit dit alles in 3D, het is dan alsof u door uw nieuwe badkamer geleid wordt.

Dit heeft als grote voordeel dat u een exact beeld krijgt van de badkamer. Passen de tegels goed bij elkaar? Is de indeling logisch, mooi en praktisch? Komen uw wensen samen in het ontwerp of had u het toch anders in uw hoofd? De specialist kan met enkele simpele handelingen directe aanpassingen maken. Zo creëert u samen met de specialist de badkamer van uw dromen!

De voordelen van een badkamerspecialist

Een badkamerspecialist biedt u veel voordelen. Enkele van deze voordelen zijn:

Het Tegelplein Hoogeveen

Het Tegelplein; dé specialist voor badkamer advies

Heeft u een exact beeld van uw toekomstige badkamer in uw hoofd en wilt u deze laten visualiseren? Is het nog niet geheel duidelijk wat de mogelijkheden zijn en bent u daarom op zoek naar inspiratie? Kom dan naar Het Tegelplein, wij zijn namelijk dé specialist voor badkamer advies!

Met behulp van het ViSoft 3D-ontwerpprogramma stellen wij uw wensen en de mogelijkheden samen op beeld. U kunt dan niet alleen zien hoe uw wensen samenkomen, u kunt ook eventuele aanpassingen doen. Natuurlijk staan wij u bij met raad en advies.

U bent welkom in onze grote showroom, hier staan alle tegels uitgestald, bovendien hebben we een mooie setting met badkamers gerealiseerd voor inspiratie. Wij zijn gevestigd in Hoogeveen, Drenthe. Ons adres en de exacte openingstijden staan op onze website vermeld, kom snel eens langs!

× Hoe kunnen wij u helpen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday