Wandtegels

  • Beschrijving

 

Wandtegels

Bij wandtegels denk je misschien eerst aan de keuken, badkamer en het toilet. Maar er zijn ook tal van andere toepassingen mogelijk: een decoratieve hal, een opvallende afscheidingswand in de woonkamer, een haardpartij die je wilt accentueren, een bijzondere vensterbank.

Decoratieve wanden

Tegels in de keuken of de badkamer zijn meer dan een noodzakelijk kwaad in een ruimte die tegen een spatje moet kunnen. Ze zijn onderdeel van de woonstijl, een middel om je persoonlijke sfeer neer te zetten. Of je nu houdt van een modern interieur, klassiek of sfeervol landelijk, er is altijd een wandtegel die past bij je inrichting. Bij Het Tegelplein vind je strakke designs naast weelderige handgevormde tegels, tegels in neutrale tinten naast kleurrijke mixen, trendy naast traditioneel.

Mozaïek

Al in de klassieke oudheid gebruikten de Grieken en Romeinen mozaïek om hun huizen en baden te decoreren. Met voorstellingen en decoratieve randen die je tot vandaag de dag kunnen inspireren. Varieer met uitbundige kleuren of juist vloeiende tinten. Kies voor glas, keramisch mozaïek of natuursteentjes. Welk mozaïek je ook kiest, het resultaat geeft allure en is altijd levendig en boeiend.